Home                         Despre CMGV                         Servicii                         Contact

Servicii

Gruparea de cabinete medicale Vitan ofera o gama larga de servicii medicale prin cele 76 cabinete medicale care o constituie.

Astfel, exista 43 cabinete medicina de familie, majoritatea facând înscrieri în continuare, care asigura pentru pacientii înscrisi pe listele lor consultatii, trimiteri catre medicii specialisti sau spital, retete compensate, gratuite sau simple.

Cele 21 de cabinete medicale din cele mai diverse specialitati ofera posibilitatea consultatiei si tratamentului pentru o gama foarte larga de afectiuni, controale preventive sau periodice. Datorita aparaturii moderne achizitionate de multe dintre aceste cabinete poate fi evitata o internare în spital, prin rezolvarea în ambulatoriu a problemelor de sanatate ale pacientilor.

Cele 11 cabinete de medicina dentara (stomatologie) pot rezolva toate problemele danturii pacientilor care li se adreseaza. Mai mult, cei 11 tehnicieni dentari situati pe acelasi palier pot realiza în cel mai scurt termen si de calitate lucrarile protetice recomandate.

Fise auto

Unele certificate medicale mai complexe, cum ar fi fisele auto , certificatele de port-arma, etc nu pot fi eliberate de un singur cabinet medical, ele necesitând închiderea lor de catre o structura autorizata în acest scop. Acesta este unul din avantajele asigurate prin gruparea cabinetelor noastre.

Astfel, pentru fisele auto, gruparea beneficiaza de aprobarea Politiei Capitalei. Consultatiile se efectueaza cu prioritate pentru aceasta categorie de pacienti, tarifele fiind modice. Atragem atentia ca fisele pentru care nu se elibereaza chitante fiscale sunt false, constituindu-se în infractiune.